foto1
bgm Jabes Musselkanaal
foto1
bgm Jabes Musselkanaal
foto1
bgm Jabes Musselkanaal
foto1
bgm Jabes Musselkanaal
foto1
Running text caption 5
Jaarthema: “Geef 8 en word gelukkig”

Wij zijn BGM Jabes.  Sommigen noemen ons kerk, wij noemen ons zelf liever een gemeente omdat het bij Jabes gaat om mensen. Jabes is een gemeenschap van christenen waar ook jij van harte welkom bent

Wij zijn een baptisten gemeente van het “moderne soort” . Niet dat wij andere dingen geloven dan andere kerken, maar meer in de zin van stijl, beleven en practiseren         

eigentijds muziek stijl                 praktische toepasbare preken                 heldere Bijbel uitleg

Je wilt weten wat ik bedoel ?  Kom maar langs, je bent van harte welkom. ( zie wanneer ) Er zijn programma’s voor volwassenen, jeugd en kinderen. Tijdens de diensten is er zelfs opvang voor de allerkleinste ( zie:  Wat doen wij.  )

Als je komt, kun je de auto parkeren op onze ruime parkeerplaats. Je loopt naar de hoofdingang en bij de deur wordt je welkom geheten. Als je komt willen we je graag wegwijs maken zodat je je  niet verloren hoeft te voelen.

Er zijn meerdere wekelijkse en tweewekelijks activiteiten, ieders met hun eigen doel en betekenis, hoewel …… in de basis gaat het steeds om hetzelfde, mensen dichter bij Jezus en dichtbij bij Zijn gemeente brengen.

Nieuwsgierig:   kom, bel , mail , app  ( zie contact.  )

Ons doel is duidelijk, we willen graag met je in contact komen om je kennis te  laten maken met het belangrijkste in het leven:  Gods Liefde.

Wie zien graag.

 

 

 

 

Als je nieuwsgierig bent maar nog niet direct wilt komen kun je ook een kijkje nemen op ons YouTube kanaal “ BGM Jabes Musselkanaal”

dagelijkswoord.nl

  • vrijdag 24 maart 2023 - Marcus 1:23-26
    Er was in de synagoge ook een man die bezeten was door een onreine geest, en hij schreeuwde: ‘Wat hebben wij met jou te maken, Jezus van Nazaret? Ben je gekomen om ons te vernietigen? Ik weet wel wie je bent, de heilige van God.’ Jezus sprak hem streng toe en zei: ‘Zwijg en ga uit hem weg!’ De onreine geest deed de man stuiptrekken en verliet hem met een luide schreeuw. -- Marcus 1:23-26